Ideje za zmenke: zapeljivo oblikovane pričeske

Valentinovo je pred vrati in zagotovo že razmišljaš o tem, kako se boš uredila za zmenek ali pa kar tako, da se boš na dan zaljubljencev počutila dobro. Ne glede na to, ali se boš razvajala na romantični večerji v dvoje v priljubljeni tapas restavraciji, spila le koktajl v mestu ali odšla na podaljšan vikend oddih, je valentinovo ultimativen izgovor, da se urediš in poskrbiš tudi za svoje lase. Naj ti predstavimo stile frizur, ki so odobrene tudi s strani kralja ljubezni, Kupida.

Nežni, romantični kodri
Bodimo iskreni. Ne moreš zgrešiti s sproščenimi, igrivimi kodri. Običajno tak stil pričeske deluje ne glede na dolžino tvojih las in ustvari ženstven, eleganten slog. Popolno za dan zaljubljenih.

Za dosego brezhibnega rezultata ti priporočamo avtomatski kodralnik REVAMP Progloss Hollywood Curl Autocurler (na sliki). Ta kodralnik bo samodejno upravljal s temperaturo, s piskom opozoril, ko je tvoj pramen las spremenil v koder, zagotovil bo maksimalen učinek in minimalno poškodbo las. Ne pozabi na sprej za zaščito pred toploto, za nežne valove pa narejene kodre na koncu prečeši. Na voljo tudi v čudoviti beli barvi!

Eleganten čop je vedno v trendu
Nič ne izrazi sofisticiranosti bolj kot raven, sijoč čop. Po umivanju z dišečimi izdelki za nego las, jih posuši s fenom in zravnaj z likalnikom za lase. Priporočamo ti REVAMP Progloss Steam Care. Keramične plošče likalnika so obogatene s keratinom, arganovim oljem in kokosovim oljem. Ta napredni ravnalnik las ima tanko parno komoro, ki proizvaja neprekinjen tok pare za vzdrževanje naravne vlage v laseh in preprečuje njihovo prekomerno izsušitev. Nato naredi čop, predlagamo ti, da manjši pramen las oviješ okoli elastike. Zaključi svoj videz s serumom za dolgotrajen sijaj.

Zanimajo me vsi likalniki za lase >

Razmršeni valovi plaže
Za brezskrbno in sproščeno frizuro poskusi z valovitimi lasmi. Revamp Progloss Boho Beach Waver ti pomaga, da ustvariš popoln »morski videz«, ki pa ni le za poleti, v trendu je vse letne čase in kot nalašč, da za valentinovo izstopaš. Uporabi še sprej za utrjevanje las, ki poskrbi za dolgotrajno obstojnost pričeske v vsakem vremenu.

Dodatki za piko na i
Če si oseba, ki rada ohranja svoj stil preprost, te razumemo. Vseeno pa smo zagovorniki drugačnega - še posebej, ko gre za posebno priložnost. Preizkusi dodatke, kot so sponke, okrašeni obroči za lase ali vzorčasti trakovi za lase. Navsezadnje nepričakovan dodatek ali malo bleščic lahko predstavlja piko na i, ki jo iščeš.

Nazaj na spletni dnevnik