Jesenski trendi za tvoje lase 2023

 Trije jesenski trendi za tvoje lase 

Jesenska sezona 2023 ponuja nekaj resnično sanjskih trendov striženja, barvanja in oblikovanja las. Nazaj so resasto striženje, italijanski bob, topli odtenki barv in oprijeti lasje v figi. Kaj boš izbrala zase?  

Paž frizura v italijanskem stilu  

To je razširjena variacija paž frizure, znana tudi kot italijanski paž, primerna za različne tipe las. V nasprotju s klasičnim, strogim francoskim pažem, je italijanski bob bolj nežen in igriv, ponuja tudi več možnosti za oblikovanje. Zaradi nekoliko daljše dolžine italijanskega paža lahko svoje lase nosite dvignjene v čopu ali figi, ali pa ohranite ohlapen in sproščen videz z razpuščenimi lasmi. 
 
Italijanski paž se dobro ujema s priljubljeno fru fru pričesko, za več dinamike pa lahko tudi zavihate robove pričeske z likalnikom za lase ali eksperimentirate z manjšimi kodri, ki jih kreirate s kodralniki.  

Razišči Revamp kodralnike las > 
 
Ta lahkotna pričeska je idealna izbira za tiste, ki si želite več igri in se ne želite vsak dan omejiti na isto kratko pričesko. S stilskimi možnostmi italijanskega paža boste vsak dan lahko presenečale z osvežujočim videzom. 

V trendu so topli odtenki, ognjena barva in »gray blending«  

Hladne odtenke so nadomestili topli, popularni pa so tudi prehodi iz naravne barve v bolj živahne rdeče, oranžne in bakrene odtenke. Si vedela, da osebe z nevtralnim ali toplim tenom kože običajno bolje izgledajo v bakrenih odtenkih, medtem ko so oranžni odtenki bolj primerni za tiste s hladnim tenom kože? 

Za izraz »gray blending« si mogoče že slišala, je nov trend, ki slavi sive lase. Kar pogumno, ukroti svojo naravno barvo las z izdelki Revamp.  

Izberi Revamp: likalniki za lase, kodralniki ali krtače za oblikovanje > 

Oprijete, strogo polizane fige za čez dan ali večerno zabavo 

Razmršenim figam so se ob bok postavile glamurozne. Na družbenih omrežjih svetovnih zvezdnic je vse več gladkih, prefinjenih stilov pričesk, za katere nujno potrebuješ vrhunske krtače, ki ti že med sušenjem las zgladijo lase.   

Izberi svojo Revamp krtačo za oblikovanje pričeske > 

Poleg zgornjih trendov ne pozabi še na kitke v laseh in ljubke pentlje v laseh, ki so  prav tako preplavila družbena omrežja. Kljub temu, da je sledenje trendom vsem zelo vznemerljivo, ne pozabi na svoj unikaten stil. Lepa si, taka kot si!  

Kreiraj svoj look z izdelki Revamp  

Nazaj na spletni dnevnik