REVAMP Cosmopolitan Beauty Awards 2023

 Brezžični likalnik Revamp na Cosmopolitan beauty awards 2023

Kako se opiše Cosmopolitan Beauty awards? Kot tekmovanje »Najbolj dišečih, najbolj učinkovitih, največkrat kupljenih in največkrat všečkanih.« Naš brezžični likalnik za lase, Revamp Progloss Liberate Cordless Compact ST-1700, je v letu 2023 tekmoval med fantastičnimi 85 izdelki v kar 18 podkategorijah. Žirantke so bile bralke priljubljene svetovne revije Cosmopolitan in uporabnice prijavljenih lepotnih izdelkov. Zakaj brezžični likalnik med vsemi Revamp izdelki še posebej izstopa? Razkrijemo kmalu, najprej pa spoznajmo kategorije Cosmopolitan beauty awards dogodka.

Cosmopolitan beauty awards 2023: kakšno tekmovanje je to?  

Nagrade Cosmopolitan Beauty Awards slavijo vse vidike lepotne industrije, od podlage do maskare, do negovalnih izdelkov in pripomočkov za urejanje. Katere kategorije tekmovanja poznamo? V kategoriji Nega kože je še nekaj podkategorij: Vlaženje, Anti-age, Čiščenje, Maske za obraz, Zaščita pred soncem. V kategoriji Telo sta dve podkategoriji: Higiena in Nega. V kategoriji Lasje poznamo naslednji podkategoriji: Nega in Stiliranje. V kategoriji Dišave najdeš Ženske in Moške izbrane zmagovalce, v kategoriji Lepota drugače pa Prehranska dopolnila, Bitka kolagenov ter Lepotna orodja in naprave. V kategoriji Ličila ločimo naslednje podkategorije: Polt, Ustnice, Oči in Nohti. Iz srca hvala za vse vaše glasove!Več o dogodku: Cosmopolitan beauty awards 2023
Razišči še brezžični likalniku Revamp, ki je sodeloval na omenjenem dogodku.

5 razlogov, zakaj kupiti brezžični likalnik Revamp Progloss Liberate Cordless Compact ST-1700

  1. Do 30 minut uporabe kjerkoli

Visoko zmogljiv brezžični oblikovalnik, ki ga poganja najnovejša litij-ionska tehnologija, omogoča oblikovanje pričeske kjerkoli. V avtomobilu, v hotelski sobi, na letalu, na trajektu, v avtodomu, v najljubšem lokalu, na faksu, v službi ... Nepopisna svoboda urejanja pričeske!

  1. Tri nastavitve temperature, od 160 °C do 210 °C

Brezžični likalnik za lase, Revamp Progloss Liberate Cordless Compact ST-1700, ima napredni inteligentni nadzor toplote, ki 100-krat na sekundo uravnava temperaturo ter s tem varuje tvoje lase.

  1. "On the go" potovalna ključavnica in teža le 243g

Ključavnica zaklene plošči skupaj in ravnalnik lahko varno vzameš kamorkoli. Priložena je toplotno odporna potovalna torbica.

  1. Progloss ™

Kaj to pomeni? Likalnik ima keramične in ionske plošče za gladko pričesko, Progloss ™ pa pomeni, da so v keramičnih ploščah super smooth olja: keratin, arganovo in kokosovo olje ... Vse za popolno gladkost in sijaj!

  1. Cena brezžičnega likalnika: 129,99 EUR + 3 leta garancije

Ni slabo, kajne? Kreiraj svoj look z brezžičnim likalnikom za lase. Revamp Progloss Liberate Cordless Compact ST-1700, je v letu 2023 tekmoval na dogodku Cosmopolitan Beauty Awards te čaka!

Kupi preko spleta

Nazaj na spletni dnevnik